Om Automatikcentret

Køb HVAC komponenter direkte hos Automatikcentret og oplev vores høje vidensniveau og branchens bedste service.

Ønsker du at samle alle dine indkøb af  automatikkomponenter til energi , vand , varme , ventilation og sikkerhed hos en leverandør, så er Autmatikcentret din leverandør.

Vil du have adgang til nogle af verdens førende producenter - og mulighed for at kombinere deres produkter på bedst mulig vis til dine kunder?

Hos Automatikcentret ApS får du alt det - og meget mere. Er du installatør, grossist, industrivirksomhed, forsyningsselskab eller har du "bare" lige brug for det... hverken mere eller mindre, så er vi klar til at leverer, enten fra vores eget lager eller fabrikantens.

Kort sagt: Når du handler direkte med Automatikcentret, hjælper vi dig med projektering og valg af automatikkomponenter netop til din opgave samt direkte levering fra komponentfabrikanten, uden mellemled, hvor vigtige oplysninger evt.kan gå tabt.

Få hjælp til din projektering

Vi hjælper hver dag vores kunder med projektering og valg af optimal komponentsammensætning. Vi sørger for at skaffe de rette produkter til den enkelte opgave - og samarbejder med en række af verdens førende producenter  

I hverdagen er det afgørende, at dine installatører og montører altid har det, de har brug for, så de bruger deres - og din - tid bedst muligt. Derfor giver det god mening at sammensætte særlige pakker, der letter deres arbejde og gør dem så effektive, som muligt. Det kan du få os til at hjælpe med.

For en af vores kunder, som sælger varmepumper, har vi sammensat en særlig boks med komponenter, såsom aktuator og ventil, således at installatøren altid har de korrekte dele med til den specifikke varmepumpe. Det optimerer både arbejdsgangene og sikrer, at installatøren aldrig mangler en afgørende komponent til sit arbejde.

Ventilationsbranchen har stadig behov for at få brandtermostater, derfor har vi sammensat en kasse, som består af en indstillelig termostat og et dykrør til ventilationskanalen. Her har installatøren (igen) lige præcis det, han har behov for - hverken mere eller mindre.

Projekteringen er langt hen ad vejen en optimering af din arbejdstid og en mulighed for at levere den optimale løsning til dine kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om, hvad du står og mangler Kontakt.

Hos os finder du branchens bedste

Siden 1988 har vi samarbejdet med Honeywell - og fra 2019/20 også med Honeywell Home samt Braukmann fra Resideo som distributør.

Siden 2016 har OJ Electronics A/S i Sønderborg benyttet os som distributør for efter service salg og support på installerede produkter.

Uanset hvilke behov du har for indenfor HVAC, kan du altid henvende dig til os. Vi har et omfattende og indgående kendskab til alle 3 virksomheder - og deler gerne vores viden med dig.

I samme ombæring vil vi da lige nævne vores tætte samarbejde med Siemens og Esbe.

Du er med andre ord sikret adgang til en stjernerække af producenter, og vi sørger selvfølgelig for, at du får præcis den løsning, der passer til din opgave.

Køb ind når det passer dig

For at give dig den bedste service, har vi oprettet en webshop, hvor du har fuld adgang til vores store produktsortiment. Nu kan du købe ind til dine opgaver, når det passer dig.

Vil du have adgang til webshoppen, skal du blot registrere dig HER

Vil du være 100 % opdateret på ny automatik i din branche, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her eller i forbindelse med din registrering til webshoppen. Viden og produkter er blot et klik væk.

Det du har brug for … hverken mere eller mindre