Ændring i prisstruktur

Ændring i prisstruktur

Kære Kunde.

Vores større leverandører har gennem den senere tid foretaget væsentlige ændringer i deres prisstruktur, hvilket har gjort vores priser meget uigennemsigtig for vores kunder.

Det har vi valgt at tage konsekvensen af og ændre derfor også vores prisstruktur, således at den enkelte kunde får mere enkle og genneskuelige priser.

Har du en samhandelsaftale med os eller handler du regelmæssigt hos os, vil du kunne få et login til vores hjemmeside, hvor du har adgang til en favoritliste, og det er muligt at handle direkte til de aftalte priser. Har du ikke allerede et login, kan du oprette det her, eller kontakte os på info@automatikcentret.dk eller på 86 62 63 64.

Du er naturligvis også velkommen til at handle direkte i vores webshop, uden yderligere aftale herom, men bruger du jævnligt et eller flere af vores produkter, er du også meget velkommen til at kontakte os for en aftale.

Skulle der være spørgsmål her står vi naturligvis til rådighed for uddybelse evt. ved møde eller en snak om vores samhandel.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Med venlig hilsen

Robert Thorsen

Automatikcentret ApS

rt@automatikcentret.dk